+31 6 81 40 74 73 info@sensiz.nl

Doe de online training en leer hoe je lekker in je vel gaat zitten na je 40e

40+

Sensiz

Na je 40e merk je dat er iets aan het veranderen is.
Je hebt geen idee wat, je kunt je vinger er niet op leggen.
Maar je voelt het….in alles.

Je slaapt wat minder goed.

Het zweet breekt je af en toe uit (is het hier nou zo warm?)

Die extra kilootjes die er vroeger snel weer af waren, blijven nu hardnekkig zitten

Je reageert soms niet zoals je van jezelf bent gewend

Je lijf voelt minder soepel en je hebt last van pijntjes hier en daar

Waar komt die rimpel nou vandaan?

Sensiz

Blijf fit en gezond na je 40e en ga makkelijk door de overgang

Als je klachten hebt dan denk je waarschijnlijk niet aan de overgang. En dat snap ik, net na mijn 42e had ik al die dingen die hier boven genoemd staan. Maar overgang? Het kwam niet in me op! Overgang is iets voor 50 plussers, ik ben nog veel te jong! Veel later kwam ik erachter dat het de eerste symptomen van de overgang waren.

De ene vrouw is er wat vroeger of later bij dan de ander. Maar zo vanaf je 40e gaat je hormoonhuishouding en met name de hormonen oestrogeen en progesteron veranderen. En dat heeft effect, fysiek, mentaal en emotioneel.

Naast de massage sessies, coaching op maat voor een gezonde leefstijl van vrouwen van 40+, heb ik een online training ontwikkeld. Een training waarmee je fit en gezond blijft na je 40e, zodat je makkelijk door de overgang rolt. Een training die je zelfstandig in je eigen tempo doet.

Relax
Rebalance
Rejuvenate
Retreat

Sensiz

Wat leer je in deze training?

Je leert in deze online training jezelf beter leert kennen op zowel fysiek, mentaal als emotioneel vlak. Zodat je fit en gezond door de overgang gaat. 

In een vrijblijvend gesprek kun je bepalen of deze online training wat voor jou is, of dat je liever 1 op 1 begeleiding wilt.

Deze training is opgebouwd uit drie lagen die met elkaar zijn verbonden

Fysieke klachten de baas

Als je fysieke klachten hebt, dan word je behoorlijk beperkt in je dagelijkse leven. Je komt wat moeilijker je bed uit, je lichaam voelt stram en stijf aan.

Door de verandering in je hormoonhuishouding, wordt je stofwisseling anders. Je krijgt meer te maken met chronische ontstekingen, wat zich uit in gewrichts- en spierklachten. Je temperatuurregeling raakt ook van slag door de verandering.

In deze training word je meer bewust van je lichaam, zodat je er mee samen gaat werken. Je krijgt inzicht wat pijn is en welke functie het heeft. Hoe je soepele spieren en gewrichten krijgt en houdt en hoe je je opvliegers de baas kunt blijven.

Emotiemanagement

Hoe ga je met stressfactoren om? Wat zijn de effecten van te veel stress op je lichaam en je brein? Hoe krijg je controle over je gepieker, zodat je ’s nachts weer door kunt slapen? Je leert je emoties te (h)erkennen, wat direct effect heeft op het zelfhelend vermogen van je lichaam. Tijdens de oefeningen die je krijgt, ga je hiermee aan het werk.

Je krijgt inzicht in je stressfactoren, wat bij jou de triggers zijn en je krijgt oefeningen voor meer rust in je hoofd en in je lichaam. Je krijgt grip op je malende hoofd, je overtuigingen en je gedrag.

Levensthema’s

Na je 40e gebeurt er veel, je hormoonhuishouding is al aan het veranderen en daar merk je nu al de effecten van. Je staat op een kruispunt en juist NU is het de tijd om de balans op te maken.

  • Wie ben je?
  • Waar word je blij van?
  • Waar kom jij je bed voor uit?
  • Waarom doe je wat je doet?

Je leert waar je (beperkende) overtuigingen vandaan komen en hoe je het kunt omzetten in mogelijkheden.

Online training -  Sensiz - Massage & leefstijlcoaching
Relax
Rebalance
Rejuvenate
Retreat

Sensiz

Wat krijg je in deze training?

Je krijgt toegang tot 6 modules. Wekelijks krijg je toegang tot 1 module, zodat je het in een rustig tempo kunt lezen en toepassen. Elke module staat vol met kennis en opdrachten waar jij zelfstandig mee aan de slag gaat.

Wat is jouw investering?

Sensiz

Veel gestelde vragen

Kan ik dit in mijn eigen tempo doen?

Tot op zekere hoogte wel, je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe module. Alle modules blijven 1 jaar beschikbaar.

 

Kan ik dit wel?

De modules zijn toegankelijk voor ieder niveau. Als ik het kan, kan jij het ook!

Kan ik achteraf betalen?

Nee, het is boter bij de vis. Als jij vooraf betaalt, ben je extra gemotiveerd om te doen wat nodig is.

Wil je meer weten over dit programma en heb je nog vragen die je graag aan mij wilt stellen? Laat dan hieronder je contactgegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Ik weet niet of ik er wel tijd voor heb.

Tja, dat kan jij alleen bepalen. Investeren in jezelf kost nu eenmaal tijd. Mijn advies zou zijn, plan een vast moment in de week in en zorg dat je niet gestoord kan worden. 

Sensiz

Ik weet genoeg

Ik weet genoeg, ik wil graag deze online training starten!

Wil je weten wat de beste manier is om jouw uitdagingen aan te pakken?

Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan, dan kijken we samen wat voor jou de beste oplossing is.

Sensiz - Massage & Leefstijlcoaching